Stichting Onzichtbaar Ziek
 

Ons team

Marnel

Marnel

Eigenaresse

Marnel is de eigenaresse van de Stichting Onzichtbaar Ziek. Met meerdere chronische ziektes is ze (helaas) een 'ervaringsdeskundige pur sang'. Wil je contact met Marnel, mail dan svp. naar st.onzichtbaarziek@gmail.com.

Peter

Peter

Redacteur website en social media

Peter (50) houdt zich als redacteur bezig met de website en social media. "En ik ben de trotse echtgenoot van Marnel!"

Shandri

Shandri

Grafisch vormgever

Ik ben Shandri, 33 jaar oud en vanaf het begin al met plezier bij Onzichtbaar Ziek betrokken. Ik ben grafisch vormgever en fotograaf (helaas dat laatste echt met mate), en ik zet me ook voor Onzichtbaar Ziek in op dit gebied. Ik maak leuke kaarten, afbeeldingen etc. Ik ben zelf meervoudig chronisch ziek, het meeste is onzichtbaar, maar ik draag soms een nekkraag, polsbrace en ik heb een e-motion-wheels rolstoel ter ondersteuning. Ik heb 11 ziekten die elkaar helaas allemaal onderling bijten, maar ik blijf ook chronisch positief Dat is mijn kracht!

Joyce

Joyce

Eindredacteur en beheerder Facebookgroep

Mijn naam is Joyce, 55 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten. De laatste twee zijn erg belangrijk in mijn leven, dat zich voornamelijk thuis afspeelt door MS. Ze zijn lief gezelschap en ik moet voor ze zorgen, dat dus. Diagnose MS in 1994, rolstoelgebonden sinds 2006. Naast MS heb ik nog wat kleinere chronische aandoeningen. Ik breng mijn tijd door met onder andere gamen, Lego bouwen, Facebook volgen voor de gezellige contacten, doen wat ik nog kan in het huishouden (kook graag) en PC-dingetjes. Verder vind ik het belangrijk en heel fijn om door wat werk voor onder andere OZ toch nog een beetje deel te kunnen nemen aan iets nuttigs.

Marleen Bekker

Marleen Bekker

Columnist

Fenna

Fenna

Columnist